Zahrajte si Urban Terror v Linux Mintu

utJiž delší dobu jsme se na našem webu nevěnovali hráčům mezi námi, a tak to v dnešním článku malinko napravíme. Popíšeme si totiž instalaci a spuštění známé hry Urban Terror.

Mezi známé, first-person střílečky patří i hra Urban Terror (nazývaná také UrT, UT, Q3UT3 nebo Q3UT4) vyvinutá developery z týmu Frozen Sand LLC. Svobodný a multiplatformní Urban Terror je založen na grafickém engine Quake 3, což poskytuje režim Quake III Arena s četnými optimalizacemi a novými a funkcemi.

Urban Terror můžete hrát mnoha způsoby, které jsou nadstavbou „klasického“ tréninku ve více arénách, stejně tak máte k dispozici obrovský katalog dostupných zbraní, navržených tak, aby byly co nejrealističtější. Urban Terror byl vydán jako instalačka pro Linux, Apple Mac i Microsoft Windows. Hru si také snadno můžete nainstalovat přes platformu Desura.

 

Urban Terror

 

Chcete-li si nainstalovat Urban Terror v Linux Mintu, stačí stáhnout instalační soubor nebo plnou hru z této stránky, extrahovat soubor .tar nebo .zip a hru nainstalovat nebo dvojitým kliknutím na binární soubory spustit (pro instalaci soubor UrTUpdater.i386 či UrTUpdater.x86_64, pro hraní plné verze stačí kliknout na soubor Quake3-UrT.i386 či Quake3-UrT.x86_64).

 

Urban Terror Updater

 

Hru můžete také snadno nainstalovat a hrát v Linux Mintu prostřednictvím platformy Desura, kterou najdete na tomto odkazu.

Domovskou stránku hry Urban Terror najdete zde.

Přeji příjemnou zábavu.

 

Štítky , , .Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

Komentáře jsou uzavřeny.