Dvě témata GTK+

[singlepic id=150 w=220 h=100 float=right]Při sobotě si představíme opět nějaký ten motiv GTK+. Před několika hodinami se objevily hned dva a tak si je tady trochu rozebereme. Oba jsou určeny milovníkům fialových odstínů, přičemž jeden má tmavé pozadí oken a druhý světlé.

První s názvem PenOSmaster GTK3 je právě ono tmavé téma a tmavě fialové je i orámování oken. Je to zajímavá barevná kombinace, ale přiznám se, že to není můj šálek kávy. Ovšem co minťák, to jiný vkus a někoho právě tato kombinace barev může nadchnout. Pokud jste to právě vy, stáhněte si tento motiv zde.

[singlepic id=151 w=220 h=100 float=right]Druhý motiv se jmenuje CDE Inspired 2012-12.01. Jedná se o GTK+ téma, inspirované vzhledem Solaris 8/CDE. Jak říká sám autor, je určeno především pro uživatele, kteří ocení jeho retro styl. Okna mají světle fialové orámování a na pozadí se střídá světlá nebo tmavší hnědá. Vypadá to docela zajímavě a právě tento motiv se mi zdá býti tím hezčím z obou dnes představovaných a dokáži si jej představit na svém desktopu. Pokud vás také zaujalo, tak si jej stáhněte odtud.

Instalace obou motivů je jednoduchá a mnohokrát již zde popsaná. Čili po stažení rozbalit a nakopírovat v domovském adresáři do skryté složky .themes. Jen u tématu CDE Inspired je potřeba ještě do vzniklé složky nakopírovat téma Metacity a index .theme např. z jiného obdobného motivu. Poté již jen vybrat motiv v nastavení pracovního prostředí či pomocí Ubuntu Tweak a je hotovo.

Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

Komentáře jsou uzavřeny.