Aktualizace ISO obrazů Nadia 14.1

ISO obrazy pro Linux Mint 14 „Nadia“ byly aktualizovány a označeny 14.1. Všechny odkazy byly aktualizovány i na webových stránkách a v oznámení byli provozovatelé na toto upozorněni.

Pokud jste již instalovali Linux Mint 14, nic nemusíte přeinstalovávat .

Nové ISO obrazy poskytují opravy pro tyto chyby:

Vysoké využívání CPU, nízký výkon na Intel GPU

Toto bylo způsobeno rozporem mezi Plymouth a Xorg a postihuje zejména majitele karet Intel. Více byl využíván „intel“ ovladač, Xorg pouze náhodně pomocí „modesetting“ nebo „fbdev“ a desktop byl vykreslován více CPU než pomocí GPU a vykreslování LLVMPIPE softwarem.

Tento problém byl vyřešen v MDM 1.0.8, která je k dispozici jako aktualizace v Maya backports a Nadia a který je nyní nainstalován už ve výchozím nastavení u nových instalací.

Nepřipojení DNS, internet nefunguje na virtuálním stroji

Linux Mint nyní používá OpenDNS jako ochranu pro DNS. Pokud systém nedokáže připojit k serveru DNS, je připojení provedeno pomocí OpenDNS. To zaručuje lepší vlastnosti připojení, zejména na virtuálních strojích.

Instalaci se nepodaří nainstalovat grub-EFI

Chyba byla opravena a instalátor nyní úspěšně nainstaluje balíčky grub-efi. Stále je potřeba zakázat Secure Boot v závislosti na druhu EFI ve vašem systému. Můžete zadat umístění EFI spouštěcího souboru (EFI/BOOT/grubx64.efi).

Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

Komentáře jsou uzavřeny.