Rozloučení.

Nebudu to protahovat, po skoro dvou a půl letech nastal čas změny,stál jsem u zrodu,ale to je již minulost….a tím pádem rozloučení.Jsem velmi rád za komunitu která se utvořila kolem Linux Mintu,myslím že je to nejlepší a nejaktivnější Linuxová komunita v Česku a na Slovensku.Chci poděkovat všem,kteří mé články četli a komentovali.Možná časem se ještě setkáme,u článků ohledně LMDE.

Takže Linuxáci,hodně štěstí,zdraví a hlavně ať Mint funguje co nejlépe!!!!

Omlouvám se za stručnost a zas někdy s Linuxem zdar!Váš Kagkouro.

 

Bye-bye-macadam-01

 

Záložka pro permanentní odkaz.

19 reakcí na Rozloučení.

  1. Mex říká:

    To snáď len flipuješ? Ale ak nie, tak čo už. A kde sa tie články o LMDE budú dať prečítať?

    • Kagkouro říká:

      Doufám že zde,ale teď potřebuji pauzu,a taky počkám na LMDE 2 Betsy,poté snad se tomu budu věnovat.

  2. Oudrnicky říká:

    Je to velká škoda! Rád jsem tvoje příspěvky četl.

  3. Old Bobby říká:

    V zimě se některým lidem těžce pracuje, vím podle sebe. Je rozhodně fér přiznat si to, než předstírat mrtvého brouka a nic nedělat. Nicméně Minťákem zůstáváš a na G+ a na Fóru se rád podělíš o svoje zkušenosti o LXDE. A netrap se nad tím, že si s adminem nenašel společnou řeč – to se může stát komukoli z nás. Pokud něco bylo špatně, tak se to časem ukáže ;°) Máš dobré články a ty se tu neztratí, díky za ně !

    • Kagkouro říká:

      LMDE:)))) a spíše teď mám na starosti FB,G+ už nějak moc ne….:)

      • Kagkouro říká:

        To je vedlejší a zas takovou důležitost to nemá,jen mám jiný názor na kadenci článků:)))

        • Kagkouro říká:

          Oldíku,to nemá nic se zimou,nebo létem a chutí pracovat:)))) Je tu i druhá věc,oproti Vám ostatním autorům,já jsem BFU,takže pro mě každý článek je vždy těžký,vůbec najít to,o čem sem schopen napsat,samozřejmě vždy musím tu věc,program vyzkoušet,a pak,pokud usoudím že tomu rozumím,napsal jsem:)))) Nejsem jako Satapouch,mé znalosti končí daleko od něho,nejsem jako ty,nepíši k článkům omáčky,naopak se snažím zas býti stručný.To je zas dobré,že každý je jiný,jen vy máte mnohem více na výběr oproti mě.No uvidíme,sám doufám že se jednou vrátím.

    • Satapouch říká:

      Jen podotknu, že nic nevím o tom, že bychom nenašli společnou řeč a už vůbec se neloučíme napořád a ve zlém. To je informace pro ty, kteří se domnívají, že v týmu existují nějaké spory. Každý má své starosti a já Láďovo rozhodnutí respektuji, za veškerou práci pro rozvoj Mintu v našich malých státech mu děkuji a jak ho znám, na jaře je zpět. Rubriku věnovanou LMDE rád zřídím a rád mu jí přenechám k šéfování. Láďo díky a vše dobré. 🙂

  4. Kagkouro říká:

    Ještě bych chtěl dodat,prostě na člověka někdy dolehne únava,a skoro dva a půl roku věnování se Mintu je taky docela fuška,zde,G+,FB…hodiny a hodiny….a pak taky člověk má i svůj život,zrovna já se nacházím ve fázi kdy je hodně k řešení….dal jsem tomu zde hodně,jsem doopravdy moc rád jaká komunita se utvořila.A jeden člověk to nedělá,je to práce všech.Proto i věřím že i za mě se najde další nadšenec.

    • igracek říká:

      pár nadšenců by se určitě našlo, ale času se tomu pořádně a adekvátně věnovat moc není. Rozhodně tě chápu, že tě aktivita v Mintu vyčerpává. Napsat článek nebo poskytnout rady tak, aby to mělo hlavu a patu je velmi časově náročné.
      Každopádně každý má právo jít si svou cestou 🙁 …nicméně je to škoda, protože podle mne současní a dlouhodobí „Minťáci“ si už na nějaký standart okolo české komunity Mintu zvykli.

      • Kagkouro říká:

        Až se vše ustálí,vyřeším vše co musím,třeba se vrátím,ale už asi jen jako externista,prostě občas někdy nějaký článeček.Přeci jen mě tato komunita přirostla k srdci,a doufám že od jara občas zas sem tam něco napíši.

  5. Bedňa říká:

    Pretože sa okolo slobodného softvéru pohybujem celé roky, tak viem koľko energie to dokáže z človeka vysať. Momentálne riešime tiež jeden projekt (uff keby jeden) a to chce hodiny hľadania kto čo napísal okolo toho aké patche, zájsť na IRC pokecať si s autorom, pokúsiť sa kontaktovať maintainera projektu a prinútiť správcu aby aplikoval zmeny a on nedpovedá. Takže si začneš písať vlastné skripty ktoré to spravia, zas čas v prdeli. Popri tom riešiš ďalšie a ďalšie problémy nedá sa z toho vyhrabať, ale chceš svet spraviť lepším miestom na zemi.

    Pár kamarátov vyhorelo a niektorí sa už k IT nikdy nevrátia, ale aplikovali GNU/GPL do života, tak to pokľadám ako pozitívny posun vpred.

    Proste keď to nebudeš robiť na kompe tak ži tak, aby si druhým pomáhal, vždy to človeku viac naplní život ako konzumná spoločnosť ktorá sa len berie (sux).

    • Kagkouro říká:

      To věřím.A zlatá slova!!!!Proste keď to nebudeš robiť na kompe tak ži tak, aby si druhým pomáhal, vždy to človeku viac naplní život ako konzumná spoločnosť ktorá sa len berie!!!!!!

  6. radekhodal říká:

    :-(((((

  7. KOLEGA říká:

    „Co sme si to sme si“ … A díky za snahu, přínos, práci a hlavně čas … V konečném důsledku není nic důležitějšího, než ochota 🙂 Hodně štěstí do života 🙂