Maskot webu

1077__150x110_logo_mintNevím jestli jste si už všimli, ale již nějakou dobu má náš portál vlastního maskota. Je už uveden i na stránce Kontakty.

Podle Wikipedie to znamená: „Maskot je obvykle konkrétní stylizovaná postava, většinou zvířecí, může se jednat také o člověka nebo personifikovanou věc, která reprezentuje skupinu osob se stejnými zájmy, například sportovní klub, nebo komunitu GNU. Jedná se především o marketingový nástroj – maskot je tzv. komunikátor, který má zprostředkovat méně formální formou kontakt mezi nějakým subjektem a jeho zákazníky (fanoušky)„.

Což na naše podmínky docela sedí, že? Konkurz na tuto funkci nevyhrál nikdo jiný, než náš jedinečný a skvělý redaktor Old Bobby. Předpoklady má vynikající: Je z nás suverénně nejstarší, nejzkušenější a jeho články, úvahy a postřehy jsou kořením našeho webu i komunity okolo něj.

Takže, náš milý Bobby, přejeme Ti v této nové roli hodně úspěchů, nadále piš skvělé články svým nenapodobitelným stylem, který možná u někoho vyvolává kopřivku, avšak naprostá většina čtenářů si tento portál bez Tebe už neumí představit.

 

bs5_6

 

 

 

Zároveň Ti děkujeme za odvedenou práci, buď dobrým Maskotem a hezky nám zprostředkuj, onou méně formální formou, kontakty mezi námi.

 

 

Štítky , .Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

Jedna reakce na Maskot webu

  1. Tak to je milé 😉
    Hezký maskot..jeho články jsou vyloženě krásně napsané a krásnou formou..;-)