Wine 1.7.18

Včera byla vydána nejnovější verze Wine 1.7.18. Mimo jiné přináší vylepšenou podporu OLE objektů, byly opraveny problémy s pamětí, funkce MSHTML a v neposlední řadě bylo opraveno 80 nalezených chyb. Další informace naleznete v poznámkách k vydání.

Za zmínku také stojí také snaha vývojářů o to, aby Windows aplikace přes Wine byly k dispozici jak pro Android, běžící na obou architekturách ARM a X86, tak i snaha, aby Wine pracovalo i v Chrome OS.

Chcete-li si tedy nejnovější Wine nainstalovat, zadejte v terminálu:

Příkazy terminálu:
sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-wine/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install wine1.7 winetricks
Štítky .Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

2 reakce na Wine 1.7.18

  1. petrun říká:

    Wine 1.7 jsem instaloval předevčírem a včera jsem do něj nainstaloval Zoner 11. Od té doby se mi úplně rozhodilo vlastní nastavení vzhledu, kdy se mi samy přepínají motivy. Musel jsem to shodit zpět do Mint-X.. Doporučuji používat raději verzi 1.6 která je stabilní.

    • petrun říká:

      PS: teď jsem to znovu zkontroloval. Vlastní nastavení vzhledu z nabídky úplně zmizelo, polovina prostředí je vlastní nastavení, druhá polovina Mint-X. Navíc zmizela česká diakritika a při pokusu o aktualizaci mně to hlásí: selhalo, selhalo, selhalo, selhalo, selhalo, atd… Wine 1,7 ještě nedozrálo, zatím půjde pryč.