Předvolební agitace

Tato hra je založena na simulaci politické předvolební agitace tudíž současné horké téma dne. Princip spočívá v tom co nejmírumilovnější metodou obrat soupeře o všechny voliče. Začátek probíhá výběrem vhodného xichtu pro odstrašení soupeře a oblbnutí voliče. Ten drsnej si zvolí rovnou podobu emzáka (martianenforcer), ale pro mazané je tu i volba roztomilé krásky (lauren), uvědomělého profesora historie (commander), mladého muže ve skvěle padnoucím drahém obleku (enforcer), sympatického pána v klobouku (slashbot) nebo oblíbeného ošetřovatele z domova pro seniory (martiancyborg).

 

  • martianenforcer, lauren, commander
  • enforcer, slashbot, martiancyborg

 

Jaké tedy máme prostředky pro přesvědčování:

  • diskuze za zavřenými dveřmi (vrtačka)
  • pomluva (zabiják)
  • zesměšnění (plasmomet)
  • podplacená média (minomet)
  • rázná výměna názorů (rotačák)
  • „upřímný“ úsměv (sluníčko)
  • sponzorský dar (raketomet)

A teď už k samotné hře. Podle typu serveru se objevíme v jedné z lokalit plné prostředků pro přesvědčování politických odpůrců a oblbování voličů. Ti jsou z důvodu jejich pasivity zpodobnění do tvaru jakéhosi rotujícího trojúhelníku a označování jako redflák a blůflák . Samotný agitátor se objeví buď na červené nebo modré straně politického spektra a pomocí již zmíněných prostředků se snaží přesvědčit agitátory protistrany, že jeho názory jsou lepší a dostat se tak na kobylku jejich voličům.  Pak je musí konvertovat do svého politického programu. Pokud se mu podaří je získat přenesením do svých řad, může se vydat znova na další lup. Každý jeden úspěšně provedený úskok je korunován 1 hlasem. Když jich po úspěšně provedených podrazech nasbíráme 10 a to rychleji než soupeř, jeho snaha se zhroutí a my máme 100% voličů skálopevně přesvědčených o našem programu. Dostáváme se pak na jinou lokalitu. Je však samozřejmě potřeba i bránit vlastní řady před pokusy „těch druhých“. Může totiž  dojít k situaci kdy sice máme na hřbetě onu zodpovědnost za 1 hlas, ale mezitím nám uloupil někdo již naše přesvědčené ovečky, je tedy napřed nutné odhalit toho neznaboha a rázně mu domluvit do duše a teprve pak je možné zformovat znovu vlastní řady.

Pro zájemce o politiku je návod na instalaci jednoduchý:  Správce Software -> Alien Arena

A teď od politiky k historii. Budeme se snažit si zapamatovat jméno a datum korunovace prvního českého panovníka. K tomu nám postačí zdánlivě nepoetické 2 vratné flašky desítek, když víme, že záloha je za 3 Kč.  Vratné = Vratislav, 2=druhý,  desítek= 10, umocníme počet flašek zálohou=23=8, přičteme k počtu zálohu=2+3=5 a pokud vše dáme k sobě máme požadovaný rok 1085. Takže prvním českým králem byl Vratislav II a jeho korunovace proběhla v roce 1085. Takže si to koukejte zapamatovat, když už mi to zabralo asi 14 dní, než jsem to vymyslel. Časem budeme totiž zkoušet a nejlepší šprtálisti budou mít šanci získat šprtobody 🙂

Štítky .Záložka pro permanentní odkaz.

Komentáře jsou uzavřeny.