Torrent Search v Linux Mintu

1182__100x100_torrV dnešním článku bych vám rád představil aplikaci Torrent Search, která je vhodná pro vyhledávání torrentů nejen v Linux Mintu.

Torrent Search je aplikace, která vám umožní vyhledat konkrétní soubor z velkých torrentových úložišť. Je to užitečné zejména pro uživatele,  používající aplikaci BitTorrent nebo Transmission, u kterých chybí funkce vyhledávání konkrétního torrentového souboru.

Torrent Search je nástroj, vyvinutý v Pythonu s grafickým rozhraním GTK +. Je multiplatformní, dostupný tedy jak pro Linux, tak i pro Windows. Torrent Search vyhledává torrentové soubory na různých internetových stránkách a umožňuje uživateli filtrovat výsledky, takže je velmi snadné najít vámi požadovaný torrent. Webové stránky jsou integrovány pomocí pluginu, který umožňuje snadno přidávat nové stránky. Torrent Search je svobodný software, šířený pod licencí GNU / GPL.

Rozhraní aplikace je velmi jednoduché. Jen musíte zadat co hledáte do vyhledávacího pole v horní části okna. Výsledky se pak zobrazí v níže uvedeném seznamu. Chcete-li poté stáhnout daný torrentový soubor, poklepejte na příslušný řádek a průběh stahování se objeví ve správci stahování v pravé části okna. Co se má následně udělat se staženými soubory si můžete vybrat v předvolbách.

 

1183__420x340_torr1

 

1184__420x340_torr2

 

1185__420x340_torr3

 

Stažení a instalace v Linux Mintu

Stáhněte si nejnovější Torrent Search z http://torrent-search.sourceforge.net/download.

Pro stažení poslední verze Torrent Search (0.11.2) si vyberte z následujících odkazů:

 

Pro Linux Mint si stáhněte a nainstalujte výše uvedený .deb balíček. Pro Linux Mint 15 je stejná verze i v repozitáři, tzn., že si jej můžete nainstalovat klasicky, pomocí Správce softwaru nebo pomocí Synapticu. Zda je balíček i ve starších verzích Linux Mintu je třeba vyzkoušet.

Po instalaci se vám objeví ikona pro spuštění v Menu > Internet > Torrent Search.

Pro stažení starších verzí navštivte Sourceforge download stránku.

 

Štítky , .Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

Komentáře jsou uzavřeny.