Motiv Cinnamonu Zukitwo 1.5

[singlepic id=157 w=220 h=100 float=right]Dnes se vrátíme k motivům vzhledu pro pracovní prostředí Cinnamon. Představíme si jeden poměrně známý, s názvem Zukitwo, a to v jeho nejnovější verzi, jež byla uveřejněna před pár hodinami. Jedná se o povedený motiv s průhledným panelem a tmavým pozadím menu. U panelu pak při najetí kurzoru na tlačítko dojde k jeho „zneprůhlednění“. Mám jen opět drobnou výhradu k písmu, je použit font Liberation sans a Sans sherif, což už je o dost lepší kombinace, než u jiných témat, ale k dokonalosti tomu pořád něco chybí. Ovšem, jak jsem již dříve psal u podobných článků s motivy vzhledu, není problém si písmo změnit tak, aby vyhovovalo vašemu vkusu. Sám autor motivu se přiznává, že je zdrženlivý ke kreativním změnám, tato verze obsahuje jen několik malých úprav a důraz klade především na lepší integraci do Cinnamonu.

Pokud vás tedy tento motiv zaujal a chcete si jej nainstalovat, stáhněte si potřebný soubor odtud. Po jeho rozbalení vše nakopírujte do skryté složky .themes v domovském adresáři. A konečně pro volbu motivu Zukitwo otevřete nastavení Cinnamonu a mezi zobrazenými motivy si jej zvolte nebo totéž proveďte pomocí nástroje Ubuntu Tweak.

Seznam změn:

1.5 (3.prosince 2012): Proveden update tématu Gnome Shell + drobné opravy. Je to poslední aktualizace pro Cinnamon. Autor si myslí, že toto téma se stává méně atraktivní v každé aktualizaci, této zejména poslední, a dělá tuto aktualizaci jako službu fanouškům tématu.

1.4 (26 září 2012): Aktualizováno pro Cinnamon 1.6

1.3 (23 června 2012): změněno Gnome Shell téma (tmavší popup menu), podpora pro nové Expo a větší rozsah funkcí

1.2 (09.06.2012): maximalizován tooltip

1.1 (09.06.2012): Proveden update s nejnovějším tématem Gnome Shell a spousta malých i velkých změn

Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

Komentáře jsou uzavřeny.