Nový člen týmu a další novinky

Vážení příznivci našich stránek. Rád bych mezi námi přivítal nového člena realizačního týmu Zdeňka, který zde bude vystupovat pod nickem „ulo“. Nabídl nám sám spolupráci a protože je odborník na PHP a MYSQL a zároveň zanícený „minťák“, tak jsme neváhali s jeho přijetím ani okamžik. Jsme moc rádi, že se k nám přidal a pevně doufáme, že mezi nás zapadne a s vervou se vrhne do práce na vylepšování našich stránek a pomůže při budování minťácké komunity v našich luzích a hájích. K tomu mu přejeme hodně úspěchů.

Dále bych se rád zmínil o připravovaných novinkách. Tou největší, kterou momentálně pilně řešíme, je získání domény 2. řádu a většího hostingu (jejíž absence nám byla právem vyčítána). Chceme získat na důvěryhodnosti a také zdůraznit fakt, že svůj záměr se vznikem české komunity Linux Mint myslíme naprosto vážně a řádná webová prezentace je proto nezbytnou nutností. Už nyní mohu na tomto místě sdělit, že patřičné kroky již byly učiněny a vše vypadá hodně slibně (nechci to zakřiknout). Za pomoc při zajišťování domény i hostingu chci touto cestou poděkovat právě Zděňkovi.

Jakmile budeme mít vše nachystáno na novém hostingu a nové adrese, dojde k exportu stránek a vy budete včas informováni. Další akcí potom bude zřízení samostatného fóra, které již nebude jen pluginem ve WordPressu, ale bude samostatnou, kvalitnější jednotkou a tím pádem se budou moci implementovat i funkce, jež tento plugin neumožňuje (nové příspěvky, tapatalk). Osobně to vidím v horizontu 14. dní. Na nové adrese se pak budeme moci opravdu pořádně rozmáchnout, neboť budeme mít k dispozici prostor 10GB, vlastní maily, 5 databází atd..

Dalším nemalým cílem bude vlastní Wiki, kde bychom rádi zřídili jakousi databázi znalostí a z které by mohli čerpat jak nováčci, tak pokročilí minťáci, protože jak známo nikdo není dokonalý a víc hlav, víc rozumu. Do budoucna by se pak daly pořádat i nějaké komunitní akce, setkání či prezentace apod.

Pakliže ještě někdo po těchto informacích pochybuje o našich záměrech ohledně Linux Mint komunity v ČR, tak bych mu jen vzkázal ať se ohlédne, kde že byly tyto stránky před pouhým týdnem, kde jsou teď a kde budou za měsíc.

Mintu zdar!

Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

Komentáře jsou uzavřeny.