Šťastný nový rok 2015

pfVážení členové komunity Linux Mint CZ&SK, vážení příznivci Linux Mintu, vážení čtenáři našeho webu,
dovolte mi, abych Vám poslední den tohoto roku poděkoval jménem celého realizačního týmu Linux Mint CZ&SK za přízeň, kterou nám věnujete, za Vaše ohlasy i za Váš čas, který, jak doufám, nepovažujete při čtení našich článků za promarněný.

Naše Komunita začíná 4. rok své existence a já tajně věřím tomu, že uplynulé 3. roky alespoň malým dílkem přispěly k tomu, že se Linux Mint pro Vás stal plnohodnotným operačním systémem, který plně dostačuje Vašim potřebám a požadavkům. I my jsme se lecčemu přiučili díky Vám a Vašim ohlasům, ať už byly kladné či záporné. Vybudovali jsme si už určitou pozici mezi linuxovými portály, a tu bychom si rádi udrželi, popřípadě i vylepšili. To můžeme dokázat jen a jen s Vaší pomocí, neboť vše, co se okolo webu a komunity děje, je určeno hlavně Vám.

Rád bych na tomto místě poděkoval i našim sponzorům a dárcům, díky nimž je provoz portálu i komunity snazší a jednodušší. Další poděkování pak patří překladatelským týmům, které se starají o to, aby byl Linux Mint srozumitelný i pro uživatele, nevládnoucí cizími jazyky. Zde bych rád poprosil kolegy ze slovenského překladatelského týmu, zda by se někdo z nich nepřidal k týmu Linux Mint CZ&SK, abychom obsáhli i tuto mezírku v komunitě.

Zvláštní poděkování pak patří všem autorům a přispěvatelům na náš web. Sám velmi dobře vím, co to obnáší a jak složité je něco „vypotit“. Navíc je to práce zdarma a odměnou je jen dobrý pocit, že příspěvek možná někomu pomůže. Tým autorů se během existence webu neustále mění, což je v pořádku. V životě totiž tu a tam nastanou situace, kdy se radikálně změní priority, neposlouchá zdraví nebo se člověk jednoduše „vyšťaví“. Naprosto takové situace chápu, respektuji rozhodnutí těchto autorů a za vše, co pro Mint v našich končinách udělali, jim děkuji.

Na závěr mi dovolte, abych Vám i Vašim blízkým do nového roku popřál mnoho úspěchů v soukromém i pracovním životě, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti. Zůstaňte i nadále našimi příznivci a my se i nadále budeme snažit být webem, který Vám má co dát a na který se budete rádi vracet.

Za celý tým Linux Mint CZ&SK Satapouch

Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

4 reakce na Šťastný nový rok 2015

  1. radekhodal říká:

    krasny novy rok,hodne zdravi a stesti vsem kteri se staraji o tyto stranky a vsem mintakum taky a samotnemu milovanemu MINTU (zamiloval jsem si ho na prvni pohled), preju rozsireni po celem svete a dlouhy zivot. Radek Hodal 38 let Frýdek Místek (Pražmo)

  2. Spring Camenic říká:

    po padu widli7 jsem laskoval s ubuntu-je vybornej,ale graficky se mi nelibil,tak jsem zkusil quianu,LÁSKA na prvni pohled & klik,ted samo rebecca,zkousel jsem i opensuse,no instalacni disk 4,7 giga,proti 1,4 rebeccy ?,ne to si mohu rovnou zase zasrat 20 giga widlema pc
    jinak jsem si vyladil rebeccu krasne do modra-je nadherna,je i spolehlivá a rychla,akorat mi trochu vadi,ze mi dobre jede v ni jen ohniva liska,liska je dobra to jo ,ale zkousel jsem chromy a opery a ty moc dobre nejedou
    pentium dvoujadro 2 GHz,3 GB RAM

  3. Spring Camenic říká:

    samo vse nej Rebecce a vsem clovekum starajicim se o tyto stranky
    ty obrazky v zahlavi ale nesedi ma tam byt firefox a mint

  4. Dejmon říká:

    Taktéž přeji všem krásný a šťastný nový rok 2015 🙂