Prohlížeč od Seznamu

Seznam přišel se svým vlastním prohlížečem. Pro uživatele Linuxu prohlížeč zatím není k dispozici, nicméně tento článek nás může do budoucna ovlivnit zda dáme Seznamu zelenou 🙂

http://jedenbod.cz/1583-seznam-cz-prohlizec.html?utm_content=buffer3e06e&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

https://www.seznam.cz/prohlizec zde oficiální stránky.

Záložka pro permanentní odkaz.

5 reakcí na Prohlížeč od Seznamu

  1. dean1254 říká:

    Tak nějak nechápu, čemu zde tento článek je, když prohlížeč nejde na Linuxu použít. Až půjde nainstalovat na Linux tak prosím, ale takhle to má stejný význam, jako psát na webu o hodinkách, že Škodovka vyrobila nový automobil.

    • Pačula říká:

      Omlouvám se, jen jsem to myslela jako takovou zajímavost..
      Možná že by to chtělo vytvořit jinou kategorii, ve které by vám to tak nevadilo 🙂

      • Satapouch říká:

        Ono to zas tak nevadí, o tomto informovaly i jiné linuxové servery, takže v pořádku….

        • Pačula říká:

          Tak já myslím že je pouze otázkou času, kdy bude verze i pro Linux. Chtěla jsem pouze poukázat na chyby co Seznam zatím má, abychom do budoucna měli nějakou představu.
          Nicméně omezení se pouze na Linuxové témata, s absencí nějakých těch zajímavostí by bylo na škodu.
          Možná že by nebylo od věci pro lidi jako Dean připsat kategorii, kde by to tak nevadilo 🙂

  2. Old Bobby říká:

    Domnívám se, že striktní uzavírání se před světem nebude to pravé ořechové. Měli bychom poskytovat i širší, i když zase nepříliš široké, informace všem těm, kteří mají o svět Linuxu zájem. Věřím, že i tak velká část z nich zakotví i v naší komunitě.
    Těší mě, že Pačula si tuto úlohu vzala na svoje bedra, a směřuje tak čitatelskou obec na náš web. Jsem přesvědčen o tom, že od Nového roku tak nadále budeme otvírat svět Linuxu širší veřejnosti.