Rudé zatmění

redeclipse-iconRed Eclipse je skvěle zvládnutá multiplatformní online first person shooter arena hra neboli je hratelná prakticky na každém počítači, kde jdete a střílíte sám za sebe a zároveň pomáháte vlastnímu týmu.

Tentokrát jsem si odpustil pořízení vlastních snímků obrazovky, nemusím ukazovat, jak mizerný jsem hráč. Hra je v angličtině, v Options > Controls si projděte, eventuálně pozměňte nastavení kláves a myši. Na počítači se slabší grafikou nedoporučuji celoobrazovkový režim a s tou nejslabší ani samotnou instalaci. Hra zabere na disku přibližně 700MB. A téměř tolik dat je potřeba stáhnout. Nachází se v oficiálních repozitářích Mintu, a proto její instalace není nijak složitá a je možná i ve Správci softwaru.

 

Terminálovou řečí:

Příkazy terminálu:
$ sudo apt-get install redeclipse

 


redeclipse-1
 

Red Eclipse je hra plná zábavy, je přitom založena na snadné hratelnosti a ovládání střelce. Hra je postavená jako úplný převod Cube Engine 2. Je zde i ve hře proti počítači mnoho hratelných prostředí. Tvůrci hry vyzývají hráče, aby navštívili jejich wiki a fórum a projekt je založen na spolupráci herních komunit a skupin vývojářů. Jejich cílem je co nejlepší herní zážitek za použití mnoha prvků při zachování hratelnosti a snadného ovládání.

Program je pravý open source projekt od lidí pro lidi postavený na Cube Engine 2 za použití SDL a OpenGL , které umožňuje , aby byl portován na mnoho platforem , můžete si stáhnout balíček pro Windows , GNU / Linux , BSD a OSX nebo se dokonce podílet na vývoji. A je tu i editor vlastních prostředí.

 


redeclipse-2
 

Hra je nyní dostupná ve verzi 1.4. Domovská stránka programu je: http://redeclipse.net/

Štítky , .Záložka pro permanentní odkaz.

0 reakcí na Rudé zatmění

  1. ludolph říká:

    Pod Vboxem neni mozna LMDE upd8 aplikovat, vysledkem je system, ktery uz po restartu nenabehne!

  2. skalimil vuk říká:

    Tak se mi sputila aktualizace po Vboxem a zřejmě to smazalo partition table na vdi disku. Tak to jsem nečekal. Co teď s tím netuším.