Cinnamon 2.0.xx – kompletně a s vámi – Kapitola 42 – Bonusový motiv

V naší recenzi se chýlíme ke konci. Už jsme si nainstalovali krásný balík motivů, naučili jsme se vytvořit si vlastní téma Cinnamonu a dnes, potažmo zítra možnosti témat opustíme. Nebude to ale jen tak. Na základě ohlasů minulé recenze jsem Vám dal k dispozici téma Cinnamonu, které jsem v této recenzi používal. A stejně tak udělám i dnes. A to tak, že Vám zde dám jak téma z recenze minulé nazvané „Hawkeye“, tak i téma z této velké recenze nazvané Hawkeye_2. Vzhledem k tomu, že jsem jej tentokrát vytvořil z oblíbeného motivu, který je dílem někoho jiného, dávám jej sem pod názvem „Hawkeye_2_by_Spearmint_Leaf“ čímž plně přiznávám motiv, který mne inspiroval, a který jsem jen mírně barevně upravil. Doufám, že to autorovi původního SL nebude vadit.

 

Než si motivy stáhnete, dovolte také, abych Vám objasnil názvy těchto motivů. Jak jistě víte Hawkeye (česky Hóky), bylo jméno hlavní role Alana Aldy v seriálu MASH. Tuto postavu by se dalo charakterizovat jako vtipálka, který je zaměstnáním lékař, a pro kterého je život to hlavní. Hawkeye byl v MASHi důstojníkem v hodnosti kapitána.

A teď si představte, že já jsem potkal vojenského lékaře, výjimečného člověka a vtipálka, na kterého jako by byla tato přezdívka ušitá. Tento vzácný člověk nebyl kapitán, dotáhl to až na podplukovníka, ale jeho humor, vlídné slovo, zkušenosti a nadhled zde budou s námi ještě dlouho a to i přesto, že v době uveřejnění této recenze budeme mít smutné 1. výročí odchodu tohoto výjimečného člověka, kterého jsem měl tu čest nazývat kamarádem. Jemu na počest jsem tehdy pojmenoval první mnou vytvořené téma Cinnamonu a jako hold mu budu věnovat i ty další …

 

 

pplk. MUDr. V.P. 6.3.1956 – 5.2.2013

 

 

Ony zmiňované motivy stahujte zde:

 

Hawkeye

Hawkeye_2_by_Spearmint_Leaf

Štítky , , .Záložka pro permanentní odkaz.

Komentáře jsou uzavřeny.