Cinnamon 2.0.xx – kompletně a s vámi – Kapitola 44 – Závěr

Recenze se nenávratně přiblížila ke konci. Projeli jsme si spolu kompletně stránku po stránce, ikonku po ikonce. Vše jsme si dokumentovali fotografiemi jednotlivých menu, upozorňovali jsme se na různé možnosti nastavení, vychytávky i poznatky. Sami jste si tedy mohli udělat obrázek o tom, jak je Cinnamon kompletní prostředí, jak nesmírně složité může být vše popsat tak, aby to alespoň trochu dávalo smysl. Přestože moje snaha udělat recenzi podrobnou, ale stručnou, nebyla naplněna, doufám, že Vás zaujala a pomohla Vám s tím, co jste nevěděli, neměli čas nebo se neodvážili zkoumat.

Zároveň tak musím popřít i úplný úvod recenze, že se možná pokusíme tuto recenzi vydat i v kuse. Vidíte, že to asi není příliš reálné. Ale protože nerad za sebou nechávám nesplněné sliby, rozhodl jsem se k jinému řešení, kterým ten slib splním. Zveřejním Vám zde tuto recenzi tak, jak jsem ji napsal v Libre office a to sice v multiplatformním formátu PDF. Tak se vlk nažere a koza zůstane celá.ám jsem ani netušil, že další recenze Cinnamonu bude taková fuška a stane se vlastně asi nejdelším seriálem na stránkách české komunity Linuxu Mint. Děkuji Vám za pozornost a přeju Cinnamonu a potažmo i Mintu ať si vždy najde vděčné uživatele, bez kterých by jejich existence neměla smysl.

Váš Labeent a team Linux Mint Czech

logo

P.S.:
Tato recenze byla dílem jednoho autora, který zde popisoval nastavení a vychytávky, které sám vyzkoušel. Bylo by hezké vysvětlit si do detailu úplně vše, ale to nebylo v autorových silách ani znalostech. Autor je běžný uživatel pc, který se rozhodl, že své poznatky sdělí veřejně a pokusí se tak pomoci jak rozšíření Linuxu Mint, tak i tohoto úžasného portálu. Pokud jste zde nenalezli odpověď na své problémy nebo máte dotaz, který Vám recenze nezodpověděla, zeptejte se, prosím, přímo ve fóru. Tam se Vám pokusí odpovědět komunita okolo Mintu a možná bude moci poradit i autor této recenze. To je totiž smyslem „našeho“ fóra. Jak by totiž jistě správně citoval další z řad této komunity, před kterým tímto smekám,

Old Bobby:
Víc hlav, víc ví …

Štítky , , .Záložka pro permanentní odkaz.

Komentáře jsou uzavřeny.