2140

S novým rokem mě napadlo Nový rok slavit někdy jindy. A není to zase tak úplně složité, stačí jen zagooglit a máme tu spoustu možností, já jsem si zvolil tibetský kalendář. Takže budu slavit až 1.3.:-D. Vždyť to má i větší logiku, že nový rok začíná s příchodem jara. Taky už mě nějak přestalo bavit být ovce a dělat něco jenom proto, že to dělá většina. Raději si budu slavit někdy jindy v klidu než závodem v pití alkoholu a bezduchým mlácením petardama. Proto jsem taky věnoval letos ušetřené peníze za pyrotechniku do útulku. Je to škoda, když by se spočetlo kolik peněz vyletí do vzduchu, když by se to mohlo využít k dobré věci. Ale už jsem si tak nějak zvykl, že v tomto státě je zřejmě u většiny lidí na prvním místě zábava, protože práce a zodpovědnost nejsou prostě cool:-) Taky co mě mrzí je, že se lidi dokáží sejít, když hrají Kotěhůlky s Kuťákovem, ale když se má schvalovat nový zákon, který má dopad na všechny tak to nikoho nezajímá.

Takže do stávajícího roku 2140 Vám přeji stále jasnou mysl k rozpoznání osobností od „osobností“, důležitého od povrchního a hlavně nezapomeňte, že člověk je osoba veskrze neznalá, vždyť se stále snažíme získávat povědomí o všem možném jen ne o sobě. Takže to moc nepřehánějte s elektronikou a věnujte i nějaký ten čas na duševní relaxaci a poznání sebe sama:-)

Záložka pro permanentní odkaz.

3 reakce na 2140

  1. Old Bobby říká:

    Konečně to někdo napsal !!!
    Já o něčem takovém přemýšlím už 40 let, bývám v tom čase velmi, velmi mrzutý a nepříjemný, protože celý národ si bude stěžovat, jak jich ta židobolševická mafie okrádá, ale na plýtvání a rozhazování mají peněz dost.
    Autorovi dávám 5 hvězdiček !

  2. Allconius říká:

    Ahoj, mě se taky líbilo to tvé novoroční přání, ale nevěděl jsem co k tomu dodat, protože ne všechno co člověk cítí se dá popsat:-) No taky jsem si všiml, že ti co nejvíc skuhraj tak na cigárka a flašku vždycky peníze seženou:-) No vadí mi ta neupřímnost Vánoc a vůbec svátků, prostě buď někoho mám rád pořád a nebo ne, a když mu o narozeninách náhodou nepopřeju tak no a co když na něj budu myslet zbylých 364 dní v roce:-)to mi teda přijde horší si na někoho vzpomenout jen na narozky. A teď ten novej rok taky došla SMS: „vše nej a ťuťu ňuňu“ a 2.1. dondu do práce a ta stejná osoba: tady máš úkol a poraď si sám:-D no ty SMS to je taky čertův vynález, ideální pro povahu typu generál :-DNebo ta identita telefonem, já nejsem telefon, je to jen přístroj kerej si můžu vypnout nebo vyhodit, není přece moje povinnost brát hovory a odepisovat na sms.

  3. Satapouch říká:

    Allconius, mluvíš mi z duše a napsal jsi to skvěle.