Motiv Cinnamonu Cell 1.0

1099__90x90_linux-mint-15_0V dnešním krátkém článku se po delší době vrátíme k motivům pracovního prostředí Cinnamon O tomto víkendu se objevil nový motiv s názvem Cell ve své první verzi.

Jedná se o jednoduchý tmavý a transparentní motiv pro Cinnamon 1.8. Motiv je to poměrně povedený a rozhodně vám na vašem desktopu neudělá ostudu. Z mé strany opět jen jediná výtka, týkající se použitého fontu. Jak již poněkolikáté, zase to není žádná výhra a divím se autorům, že si s touto problematikou nedají víc práce.

 

1411__420x340_lmcell

 

Instalace:

Nejprve si stáhněte archiv s motivem z tohoto odkazu. Poté extrahuje čtyři tematické složky do ~/.themes nebo pod rootem do  /usr/share/themes.

ORB: Toto téma je dodáváno ve dvou verzích: Normální a ORB. Při použití ORB se ujistěte, že jste si nastavili v menu ikonu invisible.png, která je umístěna v adresáři motivu. Chcete-li poté přepnout na ORB, vše, co musíte udělat je zkopírovat a vložit 3 obrázky .png ze složky  /Orbs do složky tématu a restartovat Cinnamon.

Přeji vám mnoho příjemných chvil, strávených s vaším novým motivem Cinnamonu.

Štítky , .Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

2 reakce na Motiv Cinnamonu Cell 1.0

  1. Martin Kučerák říká:

    a jaky teda doporucujes font? me se ten defaultni nezda uplne spatny, ale je pravda, ze by si s nim autori asi mohli vyhrat vice…

  2. Satapouch říká:

    Font je věcí vkusu jednoho každého. Já osobně preferuji např. Google fonty nebo fonty Bahamas, Kawoszeh, Felipe, Nikodecs apod. Pěkné fonty jsou ke stažení např. na http://glukfonts.pl/…..