Deepin Software Center v Linux Mintu

[singlepic id=852 w=150 h=100 float=right]Jestliže se vám zdá Správce softwaru v Linux Mintu jako malý zdroj programů nebo se vám z nějakého důvodu nelíbí, tak vám v dnešním článku ukážeme, jak si přidat ještě jiného správce. Má název Deepin Software Center a pochází z distra Linux Deepin. Deepin Software Center podporuje paralelní stahování, obnovení stahování, oznámení o aktualizaci a čištění mezipaměti. Rovněž přichází s různými barevnými vzhledy, které lze zaměňovat podle vaší momentální nálady. Vlastní instalace nových aplikací pak probíhá jen na jedno kliknutí.

 

[singlepic id=853 w=420 h=340 float=center]

 

[singlepic id=854 w=420 h=340 float=center]

 

[singlepic id=855 w=420 h=340 float=center]

 

[singlepic id=856 w=420 h=340 float=center]

 

[singlepic id=857 w=420 h=340 float=center]

 

Základní vlastnosti

  • Pravidelně aktualizovaný seznam podporovaných aplikací, včetně odkazu na domovské stránky. Doporučení jsou vytvářena na základě hodnocení uživatelů.
  • Zdroje softwaru prakticky určují výběr a instalaci požadovaných aplikací pouhým jedním kliknutím. S výkonným vícevláknovým stahováním, které je zde k dispozici, je tak rychlost stažení omezena pouze vaším internetovým připojením.
  • Manažer aktualizací vám pomůže zajistit, aby váš operační systém měl vždy nainstalován ten nejnovější a nejaktuálnější software. Všechny aktualizace jsou k dispozici samozřejmě zdarma.
  • Odinstalace aplikací, které již nepotřebujete, vám umožní mít čistší systém.
  • Můžete si vybrat ze šesti předinstalovaných barevných skinů, takže si každý určitě vybere ten svůj.

 

Další vlastnosti

  • Můžete plně využít všechny funkce Centra softwaru Linux Deepin, můžete nainstalovat a odstranit aplikace, spustit aktualizaci a upgrade, změnit motivu Centra softwaru centra Linux Deepin atd.
  • Instalace aplikací v Centra softwaru Linux Deepin je velmi snadná. Najděte tlačítko „Instalovat“ a tam, kde ho vidíte na něj klikněte.
  • Chcete-li vyhledat aplikace podle kategorie repozitáře, použijte náležitou kartu.
  • U aplikací, které jste již nainstalovali se vedle nich zobrazí tlačítko „Start„. Kliknutím na něj se aplikace otevře.
  • Odebrání nainstalované aplikace pomocí karty „Uninstall„. Zde se zobrazují pouze aplikace a nástroje, které jste si nainstalovali.
  • Chcete-li změnit téma / pozadí Deepin Software Center, klikněte na ikonu vedle tlačítek pro manipulaci s okny. Kliknutím na vybrané téma se toto okamžitě aplikuje.

 

Zaujal-li vás náš článek a chcete si nainstalovat Deepin Software Center v Linux Mintu, otevřete terminálu (např. Ctrl + Alt + T ) a zadejte následující příkazy:

user@computer:$ sudo add-apt-repository ppa:noobslab/deepin-sc

user@computer:$ sudo apt-get update

user@computer:$ sudo apt-get install deepin-software-center

 

Ikona pro spuštění se vám poté zobrazí v Menu -> Správa -> Deepin Software Center.

Štítky .Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

2 reakce na Deepin Software Center v Linux Mintu

  1. labeent říká:

    Pozor, při špatné manipulaci může i nabořit systém. Používejte pouze s rozmyslem (mne totálně padlo VLC a kvůli chybám v balíku nejde zatím opravit).

  2. Pingback:Deepin linux – lahky a rýchly klon OSX – Linux Mint CZ&SK