Motiv ikon iLinux – icons v.2

[singlepic id=635 w=120 h=120 float=right]Včera bylo vydáno zajímavé nové téma ikon s názvem iLinux – icons. Během několika hodin pak bylo ještě aktualizováno a nyní je tedy k dispozici ve své druhé verzi. Jedná se o kompletní motiv ikon, nejen tedy systémové, ale i o ikony téměř všech používaných aplikací.

Vlastní motiv vychází ze systémových ikon Flurry a z motivu ikon Faenza. Jsou sice „jen“ 2D, ale přesto si myslím, že patří rozhodně k těm velmi povedeným. Vlastní ikony jsou graficky velmi dobře vyvedené, čtvercového tvaru a zaujmou zejména ty z vás, kteří mají rádi ikony barevnější a propracovanější. Hodí se jak k světlejším, tak i k tmavým motivům pracovního prostředí a GTK+. Osobně jsem motiv iLinux – icons použil k upravenému motivu Cinnamonu Glass Mint a k motivu oken i GTK+ WOW 2 a vypadá to velice solidně.

 

[singlepic id=636 w=420 h=3420 float=center]

 

[singlepic id=637 w=420 h=3420 float=center]

 

Instalace tohoto motivu ikon není nic složitého. Potřebný archiv si stáhněte z tohoto odkazu. Poté jej rozbalte a vzniklý adresář nakopírujte do skryté složky v domovském adresáři /home/ xxxxx/.icons. Druhou možností je nakopírovat pod rootem tentýž adresář do /usr/share/icons. Pro nastavení a použití motivu použijte nástroj pro nastavení pracovního prostředí nebo již zde mnohokrát zmíněný Ubuntu Tweak.

Případná odinstalace také není nic složitého, jednoduše výše zmíněný adresář smažte ze složky, do které jste jej předtím nakopírovali.

Štítky , .Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

Komentáře jsou uzavřeny.