Indikátor Remindor v Linux Mintu

[singlepic id=358 w=220 h=100 float=right]Pokud potřebujete prográmek pro plánování schůzek či událostí nebo pro různé připomínky pomocí alarmu je právě pro vás určena aplikace Indikátor Remindor. Jedná se o aplikaci, integrovanou do panelu jako applet, a tak vám neunikne žádná důležitá událost, schůzka nebo připomínka. Zkoušel jsem jí v pracovním prostředí Cinnamon, kde pracuje zcela bez problémů.

Indikátor Remindor má nový design pro některé součásti UI, jako je datum, čas. Nová je i možnost otevření vyskakovacího dialogového okna při aktuální připomínce, díky němuž vám již neunikne žádná důležitá událost. Indikátor Remindor tedy může upozorňovat na nastavenou událost vyskakovacím dialogovým oknem, změnou barvy ikony appindikátoru na panelu nebo přehráním zvuku. Další novinkou v nejnovější verzi je možnost změnit barvy ikony indikátoru, právě když běží oznámení.

 

[singlepic id=359 w=420 h=340 float=center]

 

[singlepic id=357 w=420 h=340 float=center]

 

INSTALACE INDIKÁTORU REMINDER V LINUX MINTU

 

Chcete-li si připomínač Indikátor Remindor nainstalovat, otevřete terminál (např. Ctrl+Alt+T) a zadejte následující příkazy:

  • sudo add-apt-repository ppa:bhdouglass/indicator-remindor
  • sudo apt-get update
  • sudo apt-get install indicator-remindor

 

Program se vám objeví v Menu – Příslušenství – Indicator Remindor. Je sice v angličtině, ale myslím, že to není na závadu. Domovská stránka projektu je https://launchpad.net/indicator-remindor.

Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

Komentáře jsou uzavřeny.