Vánoční dárek pro všechny naše příznivce a celou komunitu

Vážení Minťáci a návštěvníci našich stránek,

Jak jsme slíbili před nedávnem, tak svůj slib plníme a věnujeme vám všem takový malý vánoční dárek v podobě nového, moderního vzhledu našeho webu. Myslím si, a nejsem sám, že se opravdu povedl, jak po stránce grafické, tak i co se týká přehlednosti a uživatelské přívětivosti. Měla by to být už konečná podoba našich stránek s tím, že nějaké drobné změny, popř. vylepšení pro vás, koncové uživatele, samozřejmě nevylučujeme.

Hlavní zásluhu na jeho vzniku a na grafické podobě má náš mladý slovenský kolega a nyní už také člen našeho realizačního týmu Maxim Darák, který je autorem grafického návrhu webu. Dalším veledůležitým kolegou, stojícím za vznikem nové podoby webu je jeho bratr Vladimír Darák, který se postaral o naprogramování,  vznik potřebné šablony, následné přenesení na server a konečnou úpravu a otestování funkčnosti. I on se stal členem našeho realizačního týmu a já bych moc rád jim oběma touto cestou za celou naší komunitu chtěl moc poděkovat, neboť toto vše dělali ve svém volném čase, kterého nemají nazbyt. Nebylo to jednoduché, my si takových lidí opravdu moc vážíme a plně si uvědomujeme co pro naší komunitu udělali. Ještě jednou chlapci, díky!

Nezbývá mi, než všem našim příznivcům, všem uživatelům Linux Mintu a vůbec linuxákům, vyjádřit poděkování za podporu při vzniku naší komunity. Přeji vám, aby náš web sloužil pro vaše poučení, pro rozšíření Linux Mintu mezi českými i slovenskými uživateli a stal se tak místem, kam se budete rádi vracet i se svými případnými problémy.

Závěrem mi dovolte, abych jménem celého realizačního týmu Linux Mint Czech popřál všem členům komunity, návštěvníkům webu a vůbec všem lidem šťastné a veselé Vánoce, hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a klidu. Vy nerozhodní, co ještě váháte nad možností přechodu na svobodný operační systém, nebojte se tohoto kroku. Naše komunita je tu od toho aby vám pomohla a věřte, že pomůžeme rádi.

Ještě jednou krásné Vánoce, Linuxu zdar a Mintu zvláště!

Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

Komentáře jsou uzavřeny.