Pár slov

Uplynul den od spuštění našich stránek a já mám nutkání se tu trochu vyplkat. Od včerejška se povedlo zprovoznit fórum, které, jak doufám, bude k užitku celé naší komunitě. Dále stránku s downloady, podařilo se jakžtakž uspořádat menu. Galerie je také v provozu, leč zatím bez obrázků, ale to se změní. Zatím se zaregistrovali 4 uživatelé, což se doufám časem vylepší. Tímto vybízím případné zájemce o publikování zde ať se ozvou abychom mohli přidělit patřičná práva. Rovněž nadále přijímáme vhodné podněty na vylepšení a zdokonalení stránek, aby byly co nejužitečnější pro vás všechny. Proto to děláme a proto nás to baví.

Dále bych se zde rád zmínil o našem hostingu. Hledal jsem dost dlouho vhodného hostitele, který by měl trochu přijatelné podmínky. Všude nabízeli freeprostor okolo 250MB. Jediné, co jsem našel s větším místem byl free hosting na Endora.cz . Zde nabízejí prostor pro freehosting 2GB, vytvoření databáze a instalace redakčního systému je opravdu otázkou vteřin, nepadá to a celkově se mi hostování na Endoře jeví jako to nejlepší na co jsem dosud narazil. Proto doporučuji.

Závěrem vás milí minťáci ještě jednou vyzývám ke spoluvytváření našich stránek, abychom nedopadli jako jiné projekty s touto tématikou.

Mintu zdar!!

Záložka pro permanentní odkaz.

Autor: archiv

články, jejichž autoři požádali o smazání účtu

Komentáře jsou uzavřeny.