Český návod k používání Linux Mintu.

Na webu máme k dispozici oficiální českou uživatelskou příručku pro Linux Mint! Pro prohlížení či stažení stačí kliknout na obrázek níže.

Záložka pro permanentní odkaz.

3 reakce na Český návod k používání Linux Mintu.

  1. Jana Čápková říká:

    Nevím,jak přetáhnout fota z mobilu do počítače,ve Windows jsem to uměla,můžete mi ,prosím,poradit? Díky J.Č.

    • Andreas říká:

      Ahoj Jano,
      nejspíš používáš telefon s Androidem..? Nedávno jsem řešil u známých také problém, že jsem v linux mintu nemohl připojit HTC s androidem. Po všemožném zkoušení se mi to nepovedlo, tak jediné co ti mohu doporučit je vyndat paměťovou kartu z telefonu dát do adaptéru a vložit do čtečky pam. karet. (musíš mít fotky, hudbu atd. na paměťové kartě né v interním uložišti)

  2. Old Bobby říká:

    Když jsem ještě dělal s Windows, tak jsem neměl mobil, kterej uměl dělat fotky. V Mintu to dělám tak, že se připojím „nabíjecím“ káblem na USB port, kde se mi nabídne „Zapnout úložiště USB“. Zapnu ho a na PC se mi ve správci souborů „objeví“ nový svazek (např. Svazek 32 GB nebo 16 GB – podle velikosti karty). Tam se přecvaknu do složky DCIM/Camera, kde jsou obrázky, dělané mobilem.
    Ve správci souborů si stlačím F3, kde si v okně zvolím cílový adresář, do kterého fotky nakopíruji. Pak si mohu s telefonem odpojit úložiště USB. To je všechno, snad jsem na nic nezapomněl…